Words

Craft, photography, me

Utseende

4 kommentarer

Hva betyr egentlig utseende til en person? Er førsteinntrykket en grunn til ikke å like et menneske?

De fleste har vel sett på en person og tenk at h*n var stygg, uten å fortelle dette til vedkommende. Men er det ikke så, at når en bli kjent med person og liker denne godt blir denne vakker på grunn av sitt gode indre? Slik er det hverfall for meg.

Tankene spinner rundt en episode hvor ei jente på rundt 20 år er blitt fortalt av en gutt, som er et par år eldre, at hun er stygg, at han ikke skjønner at hun lever når hun er så stygg og hvorfor hun ikke har tatt livet av seg siden hun er så stygg. Hvordan kan såkalte voksne folk oppføre seg slik?

Jenta er selvfølgelig helt fortvilt! Det er også alle rundt henne, som ser en normal, hyggelig jente og ei god venninne. Til og med jeg, som ikke kjenner henne noe særlig, blir fortvilt og forbannet og får – unnskyld meg – lyst til å banke fyren. Argh… At det går an! Slik oppførsel er noe av det verste jeg hører om!

Hva skal man gjøre med slike mennesker..?

4 tanker om “Utseende

  1. Banke dem til de ikke klarer å stå lengre?

  2. Uff.. ja slikt er bare helt utrolig.
    For min del så kan en person vere så vakker de bare vil på det ytre, men har de ikke ett indre som er vakkert, så blir det ytre for meg stygt.
    Nei, hva skal man gjøre? Stille opp for denne jenta, gi støtte, også selv om man egentlig ikke kjenner henne, og vend skulderen til han gjøken som sa dette.

  3. Det vil alltid være det indre som teller. Denne gutten kan ikke være helt normal, slikt gjør en ikke! Støtt denne jenta så godt dere kan og si til henne at hun ikke kan la slike dustekommentarer gå inn på seg, han vil bare være slem.

  4. Det er det indre som teller, men det ytre man først ser. Tenk så mange hyggelige mennesker man aldri ville fått gleden av å bli kjente med om man bare skulle avskrive de på grunn av utseende. Og du har rett i det, de vi ikke liker utseende på med en gang, blir som oftest mye vakrere når man lærer de å kjenne.
    Håper hun jenta du snakker om etterhvert forstår at sånne onde mennesker som det der, ikke er verdt luften de puster. Så stygg (altså slem) er det ikke lov å være.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s