Words

Craft, photography, me

Det gikk til …

2 kommentarer

Jeg undrer meg om jeg noen gang kommer til å skrive noe konstruktivt, noe skikkelig bra og noe som kommer noen til gode her på bloggen. Må vel dessverre skuffe å innrømme at svaret på det er nei. Jeg har ikke et superspennende liv eller tanker med dype meninger – ikke som jeg vil dele hvertfall. Jeg skriver fordi det er gøy og av og til er innholdet mer interessant enn andre ganger, men så lenge jeg liker det er det greit for meg! Nemlig 🙂

Så i dag ser det ut til at jeg driver å spyr ut merkelige og mindre merkelig innlegg, så får vi se om det fører fram (jeg prøver altså å få en teller til å virke, men er usikker på om jeg sjønner hvordan jeg skal gjøre det og prøver meg fram).

Det har seg sånn at jeg plutselig har usedvanlig god tid i dag! De som har lest noen av de forrige innleggene mine har kanskje fått med seg at jeg har eksamen i dag? Den gikk altså så bra at jeg gikk hjem etter 2 timer 😮 Så nå er det vel bare å forberede seg på å møte opp til samme eksamen til neste år og håpe den er snillere da. Eller at jeg, mot formodning, har lært mer og greier den uansett 🙂 Det hadde vært noe!

Nå skal jeg slukke dagens sorger med te og sjokolade (som jeg ikke fikk tid å spise på eksamen siden jeg gikk så _ tidlig).

2 tanker om “Det gikk til …

  1. Konstruktivt? «Life is like a box of chocolates: U never know what ure gonna get». Du observerer, tenker og skriver godt!! Stå på!! 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s