Words

Craft, photography, me

Nightmare Before Christmas

3 kommentarer

Fine filmen<3 Jeg fikk tak i den i fjor da jeg hadde fått to av en annen film til jul og fikk byttet den ene i denne.

Samfundet i Trondheim viser Nightmare Before Christmas 1. desember klokken 20.00 hvert år. Altså i dag! Så om det er noen som har lyst å finne på noe i kveld anbefaler jeg det, men da må du skynde deg!

Jeg har aldri vært der, men har hatt lyst så lenge jeg har visst om det. Problemet mitt er bare det at jeg så gjerne vil dra med kjæresten, og det passer jo aldri..! Og for 2 år siden, når vi var nyforelsket, turte jeg ikke å spørre… Hehe.

Vel, jeg tror det må være en opplevelse og skulle altså gjerne ha vært der selv – får krysse fingrene for at det passer til neste år! Kos deg om du skal dit da!

 

3 tanker om “Nightmare Before Christmas

  1. Aah, den har jeg ikke sett!

  2. Jeg har heller ikke sett den, men for min del er det stort bare å ha hørt om den før!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s