Words

Craft, photography, me

Gult er kult (og gjennomsiktig)

10 kommentarer

Endelig har jeg strikket ferdig min gule tunika som jeg har holdt på med siden før jul! Den ble ikke så verst heller om jeg skal si det selv 😉 Jeg må dog advare mot at den ble litt gjennomsiktig, noe som ikke ble oppdaget før bildene ble tatt og jeg orket ikke en ny runde. Tenker det skal gå greit da, men når jeg skal ta vidundret i bruk vil jeg nok ha en lys singlet under! So here it is

Kjæresten måtte visst dokumentere at rumpa mi så bra ut i den også! Haha.

Dette er mitt første store plagg, så det var gøy å bli ferdig å se at det ble et produkt som faktisk kan brukes. Vet ikke helt hva det neste store blir, men det blir nok noen småprosjekter før den tid.

10 tanker om “Gult er kult (og gjennomsiktig)

  1. SÅ fin den var 🙂 Jeg er meget imponert.

  2. Flott kjolen var, og du kledde den 🙂

  3. Åh, den var fin! Og jammen var det ikke ei spretten rumpe som gjemte seg under den – kjæresten har helt rett. 🙂
    Artig å se deg litt ordentlig. 😀

  4. Den var kjempefin 🙂 For mye ork strikke store plagg syns jeg 🙂

  5. Så fin påskekylling 😉 Kjempeflink er du! Morsom og st var den. Kjøpt litt gult på salg i det siste jeg og

    • Jepp, det er mulig det blir en påsketunika 😉 Var egentlig meningen den skulle være mer sennepsgul, men de hadde ikke rett farge der jeg kjøpte garn…

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s