Words

Craft, photography, me

Gjenbruk

10 kommentarer

Jeg fant noen bilder fra kafèen vi var å spiste møsbrømlefse på i sommer (skrev om det her). De bruker gamle serviser i forskjellige former, farger og mønster og gamle stoler og bord som har fått et strøk maling eller var gode nok som de var. Jeg synes det gir et koselig preg og især når det er på landet 🙂 Hva synes dere?

10 tanker om “Gjenbruk

  1. Love it! virkelig sjarmerende 🙂

  2. Slike stil- og fargesammensetninger er så sjarmerende. Liker hvor tøffe stolene ble i lilla! : ) (Dessuten er møsbrømlefse kjempegodt!)

  3. Jeg er så enig så enig. Slike sjarmerende kafeer må man bare like! 🙂

  4. Spøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøørs om jeg likte de lilla stolene da du;) sv – Penger har ikke vært problemet her egentlig, for jeg er ganske glad i å spare. Så har nesten tatt vare på alt jeg har tjent hver sommer og det jeg har gjort innemellom studiene. Og så har jeg spart de fleste stor stipendene i hver semester. Men de siste to årene har jeg ikke jobba noe da, så da har jeg iallefall ikke hatt samvittighet til å bruke fra sparekontoen!

  5. ÅH! Så oppmuntrende farger! Og gjenbruk – DET digger jeg!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s