Words

Craft, photography, me

Anbefaling: Fotkrem

2 kommentarer

Jeg har funnet den beste fotkremen jeg noen gang har prøvd! Egentlig er det vel mamma som har funnet den og anbefalt den videre til meg, men det er jo ikke viktig i denne sammenhengen – følte bare et sterkt behov for å nevne det…

Det jeg vil fram til er at om du plages med tørre hæler er «special care – intensivkrem for tørre føtter» fra Aco verdt å prøve. Om du er heldig får du to for prisen av en slik som jeg fikk og det blir man jo glad for 😀

2 tanker om “Anbefaling: Fotkrem

  1. Godt tips som mottas med takk. Føttene mine ser helt j**** ut om dagen.
    Fine sko du har kjøpt deg forresten 😀

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s