Words

Craft, photography, me

Mord på Nilen

Legg igjen en kommentar

Da vi dro til kjærestens foreldre i påsken tok jeg ikke med meg noe bok da jeg visst at moren hans nok hadde noe jeg ville lese og fikk låne. Ikke overraskende fant valget på Agatha Christie og boken Mord på Nilen. Jeg har sett den flere ganger på DVD, men ikke lest den før så derfor falt valget på denne.

Siden jeg hadde en viss oversikt over handlingen ble det litt til at jeg satt og ventet på at ting skulle skje. Det kan være litt derfor at jeg synes begynnelsen ble litt lang, men at boken tok seg opp etter hvert.

Jeg liker jo disse korte bøkene til Christie veldig godt  og denne var intet unntak. De er alle verdt den tiden det tar å lese dem!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s