Words

Craft, photography, me

Gave til meg selv

4 kommentarer

Når man er ferdig med bacheloroppgave og studier er det lov å kjøpe noe fint til seg selv. Jeg bestemte meg tidlig i vinter for å kjøpe meg et eller annet fra Bjørg design når jeg ble ferdig. Har tross alt ønsket meg det noen år. Så da presentasjonen var over og vi hadde vært på Fairytale cupcakes for lunsj – med cupcake selvfølgelig – bar det til gullsmeden. I og med at Bjørg har så mye fint var det ikke enkelt å bestemme seg, men jeg endte opp med en ring. Gjett om jeg er fornøyd ❤

4 tanker om “Gave til meg selv

  1. Det fortjener du virkelig!! Sånn at du kan se på den og smile for deg selv over det du har klart =) Synes ikke du har forandra deg så mye ut i fra bildet du har lagt ut. Blir du i Trondheim og søker jobb her eller?

  2. GratulERER så mye med overstått!! HURRA! Og så fin gave! Liker!

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s