Words

Craft, photography, me

Er menn lite oppfinnsomme?

11 kommentarer

Eller er jeg kravstor?

Jeg har funnet meg en mann som er perfekt på mange måter, men det er jo selvfølgelig noen mangler – ingen er jo helt perfekte. Det jeg tenker på nå er en så enkel sak som å gi dama si en ekstra oppmerksomhet i ny og ne.

Grunnen til at jeg er opptatt av dette for tiden er eksamenslesing. Det er lange dager på skolen med oppgaveløsing og bøker som blir bladd fram og tilbake i til de blir lørvete i kantene. Når jeg kommer hjem er jeg sliten og trøtt med tendenser til surhet. Nå er ikke jeg og kjæresten samboere enda, så for å skåne ham for dette har jeg bedt ham om å holde seg hjemme i kveld – eller ikke komme hit hvertfall.

Tro hvis kjæresten kunne laget meg en liten eksamensoppmuntring! En liten stå-på-gave om du vil. Trenger ikke være mer enn en sjokolade, iskaffe og et eple! Det hadde gjort mye for humøret mitt.  Jeg hadde blitt blidere og han hadde garantert fått igjen for det senere!

Er det bare vi damer som tenker på slike ting? Min erfaring tilsier at det er de færreste av det mannlige kjønn som gjør det…

11 tanker om “Er menn lite oppfinnsomme?

 1. Menn er menn…..ikke forvent noe , vi bare ER….thats life

  Og vi trives 😉

  Bohemen: Der satte du ord på mistanken min… 😉

 2. Da kan du konse på bøkene dine 😉

  Bohemen: Jeg har fortsatt et håp da! Ganske optimistisk av meg sjønner du 😉

 3. Tullehøne. Vil du ha en mann eller et egg?

  Adolph: Jeg vil ha en mann selvfølgelig! Men det finnes jo forskjellige typer menn 😉

 4. Han burde jo f.eks. minne deg på å repetere, – bare sånn for oppmuntringens skyld .. 😉

  Mrgreen: Ja, men det er han flink til 😉

 5. Hvorfor det?

  Når ga du typen en påskjønnelse sist?

  Les på eksamen du, har ikke tid til bloggeer da.

  Geir: Bare for at det er hyggelig 🙂 Det er ikke kjempelenge siden jeg gav ham noe.

 6. Ja,vi menn er lite oppfinnsomme,vi har jo barer oppfunnet Romraketten,gått på Månen,oppfunnet Elektrisiteten (som driver PCen du skriver på),PCen din (Laptoppen,mest sannynlig),Bilen,Båten,TVen,Fiberopptikken,Opptikken,Astrofysikken,Astonomien,Internet,Mikroprossesoren etc,etc,etc….Så JA,vi er så ABSOLUTT LITE oppfinnsomme,helt klart,VELDIG OBJEKTIVT vurdert av deg…

  Vi er bare lite oppfinnsome MED DERE,fordi det er MYE VIKTIGERE å OPPFINNE slike ting som dette,skjønner du,lille venn,lol:D

  Men så lenge dere fortsetter å se søte ut for oss menn,så kanskje vi oppfinner ENDA flere interessante ting som vi forenkler så mye som mulig,slik at også dere kvinnemennesker kan bentte dere av det:)

  (vel og merke ETTER d er blitt EKSTREMT forenklet:)

  Slik som Internet ENGANG var,i motsetning til nåtildags,siden d er såpass forenklet at selv DERE kvinner kan bruke det:)

  Svar: Hehehe! Nå drar du det litt lengre enn nødvendig 😉

 7. Hadde gutta bare skjønt hvor lite som skal til for at det skal bli noe på dem.. bare det å sette en pizza i ovnen til dama kommer hjem fra jobb.. stjerne i boka. Kanskje jeg burde skrive en tips-liste..

  Marte:
  Endelig en jente, og hun sjønner hva jeg mener! Takk 🙂

 8. Når ga du typen en oppmuntring sist?

  Lars: Det er ikke kjempelenge siden, og jeg skulle gjerne gjort det oftere 🙂

 9. Svaret på spørsmålet er sårende enkelt:

  Når vi menn får lyst på et eple, sjokolade, iskaffe eller hva det nå enn måtte være, så går vi ganske enkelt å kjøper det…man mer enn aner at her har vi å gjøre med ett aldri så lite snev av projisering (les. føler meg ikke helt vel, forbannet være den mannen som har å sørge for at jeg føler meg vel – because you deserve it…)

  Jarl Khagan: Jeg kjøper det også selv 🙂

 10. Han: «Min kjære !! Jeg må ut og kjempe for vår tilværelse, vår eksistens slik vi kjenner den !!»

  Hun: «Men hva med MEEEEEG !!!!??»

  ————-

  sjalle: «Bak enhver stor mann står en måpende kvinne»

  Sjalle: Ja, vi kvinner gjør jo ingenting for vår tilværelse og eksistens.. 😉

 11. Har inntrykket av at mange menn er litt lite oppfinnsomme sånn sett ja. Men ikke alle da!
  Heldigis er typen min ganske flink til sånn. For eksempel i går da han kom på besøk tok han med seg to store poser sjokolade for å muntre meg opp, siden jeg er syk. Søting!

  Svar: Så koselig 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s