Words

Craft, photography, me

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world

8 kommentarer

På lørdag gikk kjæresten om jeg ned til byen for å dra på loppemarked, men tror du det var loppemarked?! På døren hengte det en lapp hvor det sto at de ikke hadde lopper, at facebooksiden ikke var oppdatert og at de beklaget. Kjiper’n!

Vi tenkte at Fretex måtte være en fin plass å dra – som erstatning liksom. Det angrer jeg ikke på! Fant meg en kjole til kr 10,- og veldig pent brukte sko til kr 59,- pluss en bok og et mønster til. Skoene trykker dessverre litt på den ene lilletåa, men det blir nok ikke å hindre meg i å bruke dem med det første! Hehe. Her er skoene

Så lenge jeg finne ting som er i god stand, ikke for slitt, uten flekker, rene og noen jeg kommer til å bruke synes jeg Fretex er flott. Jeg synes det er synd at noen av butikkene har blitt alt for dyre siden det er så populært for da mister det liksom litt av sjarmen og konseptet – hvertfall slik jeg har forstått det. Den jeg pleier å være på er slik den skal være i mine øyne 🙂

Jeg har en til skonyhet å dele med dere! I dag lå det en pakkelapp i postkassen og jeg kunne ikke forstå hva det var, for jeg ventet ingen pakke og navnet på avsenderen sa meg ingenting. Det viste seg å være en ganske stor pakke og da jeg åpnet den og så en skoeske fra Ecco inni begynte det å gå opp for meg hva dette kunne være. Inni skoesken lå ett par av disse:

Blidet er linket

Jeg deltok i en konkurranse jeg kom over en plass på nettet. Pleier å gjøre det av og til om det er enkelt og en fin premie, men har aldri vunnet noe før. Så gjett om gleden var stor da jeg så hva det var. Weeee<3 Heldige meg!

Jeg smiler og det håper jeg du også gjør 🙂

8 tanker om “Give a girl the right shoes, and she can conquer the world

 1. Så fine funn da! 😀 Ikke noe er bedre enn å finne noe man liker billig og ikke minst å vinne!! Vant selv i forrige uke og gleder meg til å prøve gavene. Herlige dag 😀 Jeg vassa rundt på Toilldag på lørdag selv, men det var bare de to jeg var sammen med som shoppa altså;)

 2. Btw, Slik du ser ut ja;)

 3. Wow, de var driiit lekre, gleder meg til å se de «in real life»!!

 4. Alltid moro å vinne konkuranser når man deltar. Bare så synd det skjer så skjelden…. hehe…. Veldig fine støvletter ijaffal 🙂
  Men jeg likte Fretex-skoene. Det var superfine…..

  Som du sier er det synd at Fretex enkelte plasser er blitt «dyrt». Hele poenget med det utsalget var jo at folk med litt mindre middler enn andre skulle ha mulighet til å få kjøpt det de trenger. Noe sier meg iallefall at det var sånn tanken bak det var.
  Men siden det er inn med retro og second-hand, vil vel også prisene der stige. Fint det er noen som fortsatt holder seg til konseptet da 🙂

  • Jeg synes støvelettene var finest av de skoene jeg kunne velge mellom (konkurransen gikk ut på å finne de man synes var finest), men hadde aldri trodd de skulle på min fot! Fretex-skoene er nok de som vil bli mest brukt da 🙂

 5. De skoene er jo geniale! JEG VIL OGSÅ HA! :O

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s