Words

Craft, photography, me

Burning sky

Legg igjen en kommentar

Jeg er sikker på at tiden går fortere på finværsdager enn andre dager! Dagen i dag har hvertfall gått fort uten at vi egentlig har gjort så mye. Vi gikk en tur til byen etter frokost for å kjøpe garn til en genser jeg skal strikke – gleder meg til den er ferdig! I ettermiddag grillet vi sammen med en kompis av kjæresten og de sitter enda ute å prater. Jeg ble kald og lurte meg inn, så nå sitter jeg under et pledd og har litt pc-tid. Kos<3

Jeg ville bare vise dere et bilde jeg tok i går kveld. Det var SÅ nydelig himmel og det er litt synd at fargene ikke blir helt rett på bildet for det var enda rødere, men ble nå fint likevel.

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s