Words

Craft, photography, me

Mandelplukkersken

2 kommentarer

Endelig har jeg lest ferdig Mandelplukkersken av Simonetta Agnello Hornby. Den var stort sett bare kjedelig… Det var en periode hvor det var greit å lese den, men ellers var den veldig fin å lese på sengen før jeg skulle sove. Ingen bok for meg altså!

Jeg burde kanskje latt vær å lese boken da jeg var kommet ett stykke og det fortsatt ikke hadde hendt noe som interesserte meg, men jeg greier ikke å lese bare halve bøker. Det kan jo plutselig skje noe som snur om på hele handlingen og gjør det kjempespennende og det vil jeg ikke gå glipp av. Denne boken var ikke sånn og jeg kunne i grunnen spart meg for den lesingen.

2 tanker om “Mandelplukkersken

  1. Det har hendt seg jeg har lagt fra meg en dørgende kjedelig bok, bare for å plukke den opp igjen senere, og da har den jammen meg blitt interessant. Skjer ikke ofte, meeeen….
    Har aldri lest den du nevner her dog 🙂

    • Noen bøker blir jo bra helt på slutten, men det er ikke ofte jeg har opplevd det jeg heller!
      Finr venninna likte denne boken da, så det er vel litt smak og behag. Jeg kan jo bare skrive om min oppfatning 😀

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s