Words

Craft, photography, me

Yes, it’s fake

6 kommentarer

Jeg har lenge hatt lyst på Converse, men med min pengebok er det andre ting som har blitt prioritert. Jeg har også vært helt oppsatt på at det skal være ekte og ikke noen etterligning! Etter litt mye tenking her jeg skiftet mening. Hva er det med at ting skal ha et spesielt merke?! Det er jo egentlig bare dumt – med mindre en kjøper et merke fordi det har spesielt god kvalitet.

Nå har jeg altså kjøpt et par som ligner og jeg synes de er superfine! De var på tilbud og kostet bare litt over 100,- kr 🙂 Hva synes dere?

6 tanker om “Yes, it’s fake

  1. Så lenge man synes de er fine selv, så burde det jo ikke ha så mye å si! Men akkurat når det gjelder Converse, tenker jeg faktisk som du gjorde før! Når det kommer til ringer og sånt, derimot, skjønner jeg ikke hvorfor man ikke kan bruke fake 😉 35000 for en ring???

  2. Funker det der altså 🙂

  3. De var kjempefine 🙂 Kult mønster.
    Men akkurat når det kommer til Converse vil jeg gjerne ha de ekte. Vet ikke helt hvorfor. Men de er sabla gode å gå i iallefall. Elsker mine hvite 🙂

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s