Words

Craft, photography, me

Trening 10

2 kommentarer

Jeg hoppet elegant over innlegget «Trening 9», må jo følge ukene si.

Tirsdag: Styrke armer, kortintervaller med stigning.

Torsdag: Styrke rumpe/lår.

Tanker om uka:

Ikke det helt store, men jeg er i gang og har lagt om treningen helt! Jeg har lenge hatt lyst til å bli litt sterkere (har spagettiarmer…), men det blir jeg jo ikke av løping så da prøver jeg meg på litt styrke.

Tenkte å trene begge styrkeøktene samtidig og to dager i uken, men begynner litt forsiktig. Hadde blitt litt mye å være støl i både armer, rumpe og lår samtidig!

Grunnet helgens aktivitet uteblir treningen i dag, men jeg har  vært ute en liten tur med kameraet. Alt for lenge siden jeg har fotografert noe særlig og jeg trengte litt frisk luft – finfin kombinasjon.

IMGP6660

2 tanker om “Trening 10

  1. Hvilke øvelser/utstyr bruker du til styrke da?=) Du driver vel bare på i kjellern hjemme ennå eller? Blir nysgjerrig på hvordan du løser det=)

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s