Words

Craft, photography, me

Helgesysler

1 kommentar

Nå kan vi sitte å spise på kjøkkenet og vi har nattbord på soverommet. Det ble kjempebra! Har flyttet på alt inne på soverommet og det ble skikkelig koselig<3 Ønsker meg bare veggklistremerke til å ha over sengen så hadde det vært nesten perfekt! Får se om jeg finner noe jeg liker etter hvert.

Helgen har altså blitt brukt til sammenskruing av møbler og vasking – kan jo ikke sette opp nye møbler uten å vaske først! Eller, vi gjorde oss ferdig med det på lørdag så søndag ble bare kosedag. Den startet med at kjæresten lagde amerikanske pannekaker til frokost, nam. Så var det den vanlige kafeturen med fine venninna (og deler av hennes familie som var på besøk) 🙂

Etter at jeg strikket lue til fine venninna har jeg også strikket pulsvarmere til henne i samme mønster og med samme garn. Nå er det skjerf som står for tur! Begynte med det i går og tror det blir like bra som resten 😉 Da har jeg for første gang strikket et helt sett av noe! Det er godt å være fornøyd med noe en selv har laget 🙂

En tanke om “Helgesysler

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s