Words

Craft, photography, me

Snow White and the Huntsman

4 kommentarer

Det er marked nede i byen for tiden, noe som betyr mange boder hvor de stort sett har et utvalg av pølse, lakris og sorte tskjorter. Det er jo noen fine boder innimellom da, blant annet Bondens Marked hvor det er mye lefser og lefser er jo godt 😛 Kjæresten og jeg bestemte oss for å gå nedover å se litt i dag. Det eneste vi handlet var varme sveler med brunost – nydelig<3

På tur hjem gikk vi forbi kinoen og siden det var lenge siden vi hadde vært på kino måtte vi sjekke programmet å se om det var noe vi hadde lyst å se. Det var det selvfølgelig – Snow White and the Huntsman gikk jo. Satte oss i setene med 1/2 kg smågodt og gledet oss til filmen. Og en nydelig film var det! Lekre menn og flotte klær – nydelig kjoler. Historien var jo selvfølgelig også bra, stort sett som vi kjenner den, og filmingen var flott. Anbefales!

4 tanker om “Snow White and the Huntsman

  1. Åh, denne har jeg faktisk ganske lyst til å se. 🙂 Setter den på listen, jeg var solgt ved «flotte klær – nydelig kjoler», hihi. Klesdesigneren i meg, vettu. 😛

    • Det var egentlig liit lite klær, men om du følger godt med ser du noen godbiter 😉 Jeg satt å funderte på om jeg kunne få til å sy sånn kåpe som Snøhvit hadde på seg! Hehe.

  2. Jeg har ikke vært så mye på marked jeg, og det ser ikke ut som det blir denne gangen heller. Hørt mye bra om denne filmen. Tror ikke den er helt meg da, får litt Ringenes Herre vibber av klippene jeg har sett 😛

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s