Words

Craft, photography, me

Dagens middag III

4 kommentarer

Jeg forsøker å gjøre unna handling av mat for hele uka på lørdag så jeg slipper å gå innom butikken hver dag. Jeg har dog ikke en plan for hva jeg skal ha hvilken dag og da har det en tendens til å bruke restene når helga nærmer seg. I dag ble det kyllingkarbonader med salat på siden.

For å lage kyllingkarbonader trenger du kyllingkjøttdeig, 2 egg og krydder som base. Det går an å ha i løk også – eller revet ost, som jeg hadde. Bland alt godt sammen og stek. Jeg fikk 5 karbonader, så da har jeg til lunsj i morgen også. Salaten består enkelt og greit av ruccola, tomat, agurk og paprika.

DSCN0786

4 tanker om “Dagens middag III

  1. Nå har jeg vært innom en blogg som laget fiskekaker, og nå din med kyllingkaker…. tror jeg snart må lage noe annet enn kjøttkaker altså 🙂 Dette er jo mye mer spennende!

  2. Mmmm kjempesnadder! Så gigg ut 😉

Fine ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s